Bowlen in stijl

De bowlingbanen van Lovers Powerzone zijn op zichzelf al een hele beleving. Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren. Alle banen kunnen in alle kleuren van de regenboog veranderen gecombineerd met speciale audio en video. Hierdoor kun je bij ons pas echt bowlen in stijl.


Onze speciale bowlingbanen


De bowlingbanen beschikken tevens over blacklight verlichting waardoor de banen, ballen en pins nét dat beetje extra effect krijgen. De blacklight verlichting zorgt voor een speciaal blauw/paars effect op de witte delen. Op de achterwand van de gezellige ruimte worden videoclips afgespeeld om de sfeer nóg aangenamer te maken.


Verschillende bowling arrangementen


Lovers Powerzone biedt diverse arrangementen op maat. Zo bieden wij altijd voor iedere gelegenheid de juiste activiteit. Ben je bijvoorbeeld van plan een bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of een ander evenement te organiseren? Wij kunnen je hierbij helpen om er een onvergetelijke middag of avond van te maken!


Bowlen voor kinderen


Voor kinderen hebben we verschillende bowling arrangementen voor een onvergetelijke middag of avond. Zo kun je bowlen in combinatie met een patatje en bowlen en lasergamen met als tussendoortje een patatje. Deze combo’s zijn ideaal voor een kinderverjaardag of kinderfeestje. Om verveling te voorkomen bieden we bovenstaande arrangementen aan voor een afwisselend programma. Uiteraard is het voor de kleine kinderen mogelijk om rekjes langs bowlingbaan te plaatsen, zodat ook zij kans maken op een spare of zelfs strike. Voor iedereen plezier!


Bowlen voor volwassenen


Ook voor volwassenen hebben we een scala aan arrangementen voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of iets anders. Zo bieden we verschillende arrangementen in combinatie met bittergarnituur, lasergamen en 3-gangen diner. Hieronder alle bowling arrangementen voor volwassenen op een rij:


Powerparty Lucky Shot


Wil je graag bowlen en lasergamen op één middag of avond? Kies dan voor het Powerparty Lucky Shot-pakket. Je kunt zelf kiezen of je eerst wilt bowlen of lasergamen. Bovendien wordt er als extra’s ook nog een bittergarnituur en drankjes gereserveerd (bij de prijs inbegrepen).


Powerparty Happystrike


Wil je lekker bowlen inclusief een bittergarnituur? Met het Powerparty Happystrike-pakket kun je heerlijk een uurtje bowlen inclusief drankjes en bitterballen.


Powerparty Double Win


Wil je langer dan 1 uur bowlen inclusief drankjes en bitterballen? Kies dan voor ons Powerparty Double Win-pakket. Bij dit bowling arrangement kun je zelfs 2 uur bowlen!


Powerdinner Royal Pins


Een uitgebreider pakket (Powerdinner Royal Pins) is ook mogelijk. Naast de bittergarnituur tijdens het bowlen kun je na afloop ook nog aanschuiven aan tafel voor een 3-gangen diner in onze aangesloten horeca-aangelegenheid. Bespreek de scores van het bowlen dus nog even na tijdens een heerlijk diner. Met name leuk voor vrijgezellenfeestjes om daarna de stad in te gaan!


Powerdinner Exciting Battle


Ons zogenaamde All-in pakket (Powerdinner Exciting Battle) betreft bowlen, lasergamen en een diner in één! Bepaal zelf of je eerst wilt bowlen of lasergamen en sluit de avond af met een heerlijk 3-gangen menu. Ook dit arrangement is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familie-uitjes. Na afloop kun je gemakkelijk met de trein (vlakbij Centraal Station) terug of juist de binnenstad van Amsterdam in!


Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.